Λογιστικές Υπηρεσίες

Ως επαγγελματίες με κύριο γνώμονα την επιχείρηση γνωρίζεται, ότι η καλή οργάνωση των λογιστικών και οικονομικών δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης, σε συνδυασμό με την σωστή πληροφόρησή και επικοινωνία, διασφαλίζουν, ότι οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες θα λειτουργούν πιο αποτελεσματικά σε καθημερινή βάση και αποτελούν το θεμέλιο κάθε επιτυχημένης επιχείρησης.

Στην εταιρεία μας, καταλαβαίνουμε ότι ως ιδιοκτήτης επιχείρησης έχετε πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε από το να παρακολουθείτε λογιστικά την επιχείρηση σας. Προσφέρουμε πλήρη κάλυψη των λογιστικών απαιτήσεων και αναγκών της επιχείρησης σας, ώστε να ασχοληθείτε με αυτό που γνωρίζεται να κάνετε καλά…την λειτουργεία της επιχείρησής σας και την δημιουργία κερδών.

29
29

Οι λογιστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε μπορούν να σας βοηθήσουν με τις καθημερινές εργασίες που σχετίζονται με τη διαχείριση της οικονομικής πλευράς της επιχείρησής σας. Η επαγγελματική μας εξειδίκευση και εμπειρία μπορούν να καλύψουν τις επαγγελματικές σας ανάγκες και να σας βοηθήσουν να επιλύσετε καθημερινά ζητήματα, ώστε να αναπτύξετε την επιχείρηση αλλά και βελτιώσετε την κερδοφορία της.

Έχουμε την εμπειρία, αλλά και το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό που απαιτείται για να παρέχουμε οικονομικές αναφορές σύμφωνα με Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, που να είναι ακριβείς, κατανοητές ώστε η επιχείρηση να λάβει σωστές αποφάσεις.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και μικρές επιχειρήσεις, σε μεγάλες εμπορικές – βιομηχανικές επιχειρήσεις με οργανωμένα λογιστήρια και σε δημόσιες επιχείρησης και οργανισμούς.

Κάθε μήνα ή τρίμηνο το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, πραγματοποιεί τις παρακάτω ενέργειες για εσάς

Υπηρεσίες που παρέχονται

Quisque blandit dolor risus, sed dapibus dui facilisis sed. Donec eu porta elit. Aliquam porta sollicitudin ante.

  • Ενημέρωση των λογιστικών αρχείων

  • Ενημέρωση της επιχείρησης για την τρέχουσα κατάσταση του Φ.Π.Α., καθώς και τον υπολογισμό και υποβολή της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α.
  • Ενημέρωση, υπολογισμός και υποβολή παρακρατούμενων φόρων

  • Συμφωνία τραπεζικών λογαριασμών & δανείων (ανάλογα με την κατηγορία βιβλίων)

  • Συμφωνία εμπορικής διαχείρισης με την λογιστική (ανάλογα με την κατηγορία βιβλίων)

  • Υποβολή ανακεφαλαιωτικών πινάκων ενδοκοινοτικών λήψεων/παραδόσεων
  • Υποβολή δηλώσεων intrastate
  • Υπολογισμός Μισθοδοσίας και υποβολή Α.Π.Δ.
λογιστικά γιαννιτσά

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε ποιοτικό χρόνο για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας και πόρους από άσκοπους φόρους που μπορούν να αξιοποιηθούν για μελλοντικές επενδύσεις.

φοροτεχνικά γιαννιτσά

Εμπειρία – Αξιοπιστία – Εχεμύθεια

Με 38 και πλέον έτη εμπειρίας στο χώρο, παρέχουμε έγκυρες και έγκαιρες πληροφορίες στους πελάτες μας, υπεύθυνα με απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπιστία.

φορολογικες δηλωσεις γιαννιτσα

Επίβλεψη και Πρόληψη

Επιβλέπουμε και ενημερώνουμε άμεσα τους πελάτες μας για την οικονομική πορεία της επιχείρησης τους, ώστε να λάβουν έγκυρα τις κατάλληλες αποφάσεις και να προγραμματίσουν τις επόμενες επιχειρηματικές τους κινήσεις.

Ζητήστε να σας καλέσουμε ή μπορείτε να επικοινωνήσετε εσείς μαζί μας!